Verotusseminaari 21.-22.10.2020 ilmoittautuminen on avoinna.

Hinta 2020

450 euroa / hlö koko seminaari 2pv

350 euroa / hlö yhteen päivään osallistuminen, päivän voit itse valita ilmoittautuessasi


Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry:n, Pohjanmaan Liiketalous LTA ry:n ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille tarkoitetun seminaarin ilmoittautuminen on avoinna 16.10.2020 asti.

 

Hinnat sisältävät livestriimaus luennot, luentoja ei tallenneta tekijänoikeudet huomioiden, materiaalin sähköisessä muodossa. Osallistuja saa yhden tai molempien päivien esitysten materiaalin ilmoittautumisensa mukaan.

 

ILMOITA 5 – MAKSA 4!
Edun saat ilmoittaessasi kerralla vähintään viisi henkilöä, osallistuu joka viides veloituksetta. Etu muodostuu automaattisesti tilausvahvistukseen, erillistä koodia ei kassalla tarvita.

Tilausohje
Olemme muuttaneet ilmoittautumiset verkkokauppamuotoon kauppakamarikauppaan. Tästä syystä ilmoittautuminen poikkeaa viime vuosista.
Valitse ostoskorissa tietojesi täyttämisen jälkeen Organisaatiomme on kauppakamarin jäsen -kohdasta Kyllä ja tämän jälkeen valitse listasta Etelä-Pohjanmaan kauppakamari. Kassalla voitte valita maksutavan joko heti tai verkkolaskulla. Kaupassa voit ilmoittautua ainoastaan koko seminaariin.

 

Yhden päivän osallistumiset

Voit halutessasi ilmoittautua vain toiseen päivään. Yhden päivän hinta 350 € + alv / hlö.
Tiedustelut & ilmoittautuminen 06 429 8100 tai ep@kauppakamari.fi

 

Tilausehdot
Osallistumismaksu laskutetaan ennen tilaisuutta. Seminaarin hintaan lisätään alv 24 %.
Laskuihin lisätään kulloinkin laskutushetkellä voimassaoleva laskutuslisä. Tällä hetkellä voimassaoleva laskutuslisä on 2 € (alv 0 %). 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat kaksi (2) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä olevaan sähköpostiosoitteeseen heidi.sikkila@kauppakamari.fi

Tervetuloa!