top of page

Verotusseminaarin 29.-30.10.2024 ilmoittautuminen on avautunut. Klikkaa yllä tai alla olevasta linkistä Kauppakamarin kauppaan.

Seminaarin veroton hinta on 540 euroa / hlö koko seminaarilta, 2 päivää. Hintaan lisätään voimassa olevan alv-kannan mukainen alv.


Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry:n, Pohjanmaan Liiketalous LTA ry:n ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille tarkoitetun seminaarin ilmoittautuminen on avoinna 22.10.2024 klo 16.00 asti ja etäosallistujat voivat ilmoittautua viimeistään 25.10. iltapäivällä.

 

Hinta sisältävät koulutuksen ohella koulutusmateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Tilausohje
Ilmoittautumiset tehdään Kauppakamarin kauppakamarikauppaan. Valitse ostoskorissa tietojesi täyttämisen jälkeen Organisaatiomme on kauppakamarin jäsen -kohdasta Kyllä ja tämän jälkeen valitse listasta Etelä-Pohjanmaan kauppakamari. Kassalla voitte valita maksutavan joko heti tai verkkolaskulla.

 

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä (06) 429 8100 tai ep@kauppakamari.fi

 

Tilausehdot
Osallistumismaksu laskutetaan ennen tilaisuutta. Seminaarin hintaan lisätään tapahtumahetken alv 24 % tai alv 25,5 %.
Laskuihin lisätään kulloinkin laskutushetkellä voimassaoleva laskutuslisä. Tällä hetkellä voimassaoleva laskutuslisä on 2 € (alv 0 %). 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. 

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Tervetuloa!

bottom of page