top of page

Verotusseminaarin 24.-25.10.2023 ilmoittautuminen on avautunut.

Hinta on 480 euroa / hlö koko seminaari, 2 päivää.


Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry:n, Pohjanmaan Liiketalous LTA ry:n ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille tarkoitetun seminaarin ilmoittautuminen on avoinna 20.10.2023 klo 16.00 asti ja etäosallistujat voivat ilmoittautua viimeistään ma 23.10. iltapäivällä.

 

Hinta sisältävät koulutuksen ohella koulutusmateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Tilausohje
Ilmoittautumiset tehdään Kauppakamarin kauppakamarikauppaan. Valitse ostoskorissa tietojesi täyttämisen jälkeen Organisaatiomme on kauppakamarin jäsen -kohdasta Kyllä ja tämän jälkeen valitse listasta Etelä-Pohjanmaan kauppakamari. Kassalla voitte valita maksutavan joko heti tai verkkolaskulla.

 

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä (06) 429 8100 tai ep@kauppakamari.fi

 

Tilausehdot
Osallistumismaksu laskutetaan ennen tilaisuutta. Seminaarin hintaan lisätään alv 24 %.
Laskuihin lisätään kulloinkin laskutushetkellä voimassaoleva laskutuslisä. Tällä hetkellä voimassaoleva laskutuslisä on 2 € (alv 0 %). 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. 

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Tervetuloa!

bottom of page