Verotusseminaarin 27.-28.10.2021 ilmoittautuminen on avautunut.

Hinta 2021

470 euroa / hlö koko seminaari 2 päivää

370 euroa / hlö yhteen päivään osallistuminen, päivän voit itse valita ilmoittautuessasi


Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry:n, Pohjanmaan Liiketalous LTA ry:n ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille tarkoitetun seminaarin ilmoittautuminen on avoinna 25.10.2021 asti. Ilmoittautujat saavat viestin 26.10.2021 missä on linkki, joka johtaa tapahtumasivulle. Tapahtumasivulla on linkki mistä osallistua Teams-kokoukseen ja sivulta voi ladata myös seminaarin aineistot.

 

Hinnat sisältävät etäluennot ja materiaalin sähköisessä muodossa. Luentoja ei tallenneta tekijänoikeudet huomioiden, . Osallistuja saa yhden tai molempien päivien esitysten materiaalin ilmoittautumisensa mukaan.

ILMOITA 5 – MAKSA 4!
Edun saat ilmoittaessasi kerralla vähintään viisi henkilöä, osallistuu joka viides veloituksetta. Etu muodostuu automaattisesti tilausvahvistukseen, erillistä koodia ei kassalla tarvita.

Tilausohje
Olemme muuttaneet ilmoittautumiset verkkokauppamuotoon kauppakamarikauppaan. Tästä syystä ilmoittautuminen poikkeaa viime vuosista.
Valitse ostoskorissa tietojesi täyttämisen jälkeen Organisaatiomme on kauppakamarin jäsen -kohdasta Kyllä ja tämän jälkeen valitse listasta Etelä-Pohjanmaan kauppakamari. Kassalla voitte valita maksutavan joko heti tai verkkolaskulla. Kaupassa voit ilmoittautua ainoastaan koko seminaariin.

 

Yhden päivän osallistumiset

Voit halutessasi ilmoittautua vain toiseen päivään. Yhden päivän hinta 370 € + alv / hlö.
Tiedustelut & ilmoittautuminen 06 429 8100 tai ep@kauppakamari.fi

 

Tilausehdot
Osallistumismaksu laskutetaan ennen tilaisuutta. Seminaarin hintaan lisätään alv 24 %.
Laskuihin lisätään kulloinkin laskutushetkellä voimassaoleva laskutuslisä. Tällä hetkellä voimassaoleva laskutuslisä on 2 € (alv 0 %). 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Tervetuloa!